Doorgaan naar hoofdcontent

Over mij en dit blog

Hoi, leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik ben Kim, een 23-jarige rechtenstudent met een creatief hart. Sinds deze zomer, augustus 2017, ben ik mijn eigen bedrijfje begonnen: Miss Fancy Plans en ben ik demonstratie worden bij Stampin' Up! Wil je meer weten over de diensten die ik aanbied, klik dan even hier!

Op dit blog vind je alles wat jouw creatieve hartje begeert. Van inspiratie voor het maken van je eigen kaarten tot tutorials voor het maken van eigen (papieren) decoratie en creatieve video's. Als jij graag een specifiek project wil zien of ergens een vraag over hebt.. laat het mij weten! Ik sta altijd open voor feedback en suggesties en geef graag antwoord.

Reacties

Populaire posts van deze blog

CH Herfstsfeer bloghop

Welkom bij mijn eerste echte post op dit blog en we beginnen gelijk goed met een bloghop van Creatieve Harten! Het thema van deze maand is 'herfstsfeer' en dat schreeuwt natuurlijk om koffie, veel groen tinten en mokka boontjes. Oh, ik kan niet wachten tot het Pumpkin spice latte seizoen weer officieel geopend is! Goed om te vermelden: gisteren is de herfst/winter catalogus officieel gelanceerd door Stampin' up en de stempelset die ik heb gebruikt in de projecten van vandaag komt uit die catalogus. Kun je gelijk zien hoe het er 'in het echt' uitziet!

Vandaag laat ik jullie een klein setje zien van een kaart en een zakje mokka boontjes. Leuk om te geven aan een echte koffieleut. Laten we beginnen met de kaart!


1. Als basis heb ik 17,5 bij 13,5 cm Whisper White cardstock gesneden met mijn papier trimmer. Als je dit dubbelvouwt heb je een kaart van 8,75 bij 13,5 cm. Dit dient dus als de basis van de kaart waarop we verschillende lagen zullen aanbrengen.
2. Uit het Co…

Welkom op Miss Fancy Plans

Hoi, welkom op mijn blog! Ik ben Kim, 23 jaar en eigenaresse van Miss Fancy Plans. Ik maak en verkoop sinds augustus 2017 mijn eigen planners en ben Stampin' Up demonstratice geworden in diezelfde maand. Ik ben altijd al creatief geweest, het was een van mijn uitlaatkleppen. De stap naar een eigen bedrijfje in de creatieve wereld was dan ook niet groot. 

Wat je hier zult vinden is inspiratie voor nieuwe papier projecten met o.a. (nieuwe) producten van Stampin' Up, tutorials, creatieve video's en natuurlijk alles over The Fancy Planner! Wil je meer informatie over mij? Klik dan even hier. Wil je meer weten over The Fancy Planner of Stampin' Up? Klik dan hier

Ik sta altijd open voor feedback en nieuwe idee├źn en dat betekent dat je altijd jouw hart kunt luchten via mail, social media of in een reactie onder een van mijn posts!

Stampin' Up starterskit unboxing

Hoi, welkom bij mijn eerste Stampin' Up video! We beginnen met een starterskit unboxing, voor iedereen die benieuwd is wat er rond deze tijd van het jaar in het business pakket zit en graag wil zien wat ik heb gekozen voor producten. Oh, en alvast een heads up... zaterdag doe ik mee aan de Creatieve Harten Herfstsfeer bloghop. Houdt mijn blog goed in de gaten dus!
Als je de video niet kunt zien, klik dan hier. En vergeet niet om een duimpje omhoog te geven voor nieuwe, inspirerende video's! Heb je feedback of wil je graag iets zien, bijvoorbeeld een bepaalde tutorial of een bepaald product, vergeet dat dan niet te zeggen in een reactie hieronder! Tot zaterdag!